Maak een afspraak in IJsselstein

Onze podoloog helpt u graag af van uw pijnlijke voeten. Klik op onderstaande knop om een afspraak in te plannen bij onze praktijk.

Maak een afspraak

Voet- of enkelklachten in corona-tijd

Wij staan voor u klaar voor consult en behandeling

Zowel podologie als echografie vallen onder de zogenaamde contactberoepen. Daarom wordt er in de praktijk een werkprotocol gehanteerd. Naast dat we de hygiënemaatregelen van de RIVM in acht nemen, volgen we de aangescherpte hygiënemaatregelen voor onze branche. Zo worden onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen ingezet en zullen de contactoppervlakken na ieder bezoek gereinigd worden. Wij zetten ons in om het voorkomen van infectie te waarborgen.

Pas op uzelf en op elkaar

Zowel voor uw gezondheid als voor uw omgeving is het belangrijk om voorafgaand aan uw bezoek aan de praktijk te beoordelen of u tot een risicogroep behoort.

Kunt u één van de onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan dient er eerst een telefonische of digitale consultatie plaats te vinden alvorens er een fysieke afspraak gemaakt kan worden.

 1. Heeft u bewezen corona, of (milde) klachten die verdenking geven op corona, zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts (≥38⁰C), moeheid of je ziek voelen?
 2. Hebben uw huisgenoten/gezinsleden bewezen corona of de bovengenoemde klachten die verdenking geven op corona?
 3. Bent u korter dan 14 dagen geleden genezen van corona?
 4. Bent u korter dan 14 dagen geleden in direct (onbeschermd) contact geweest met een corona patiënt?
 5. Bent u 70 jaar of ouder?
 6. Is er een reden waardoor u kwetsbaarder bent (in vergelijking met anderen van uw leeftijd) voor besmetting met corona of de gevolgen ervan?
  • Heeft u een chronische afwijking of een aandoening aan uw luchtwegen, longen of hart, waarvoor u onder behandeling waardoor uw bent van longarts of cardioloog?
  • Heeft u diabetes mellitus, ernstige nieraandoeningen of ernstig overgewicht?
  • Heeft u verminderde weerstand voor infecties of problemen met uw immuunsysteem, zoals bijvoorbeeld door problemen met uw milt, door chemotherapie, bestraling, transplantaties e.d.?
  • Woont u in een instelling of verpleeghuis?

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.