Onze praktijk

Podozorg IJsselstein is als praktijk gespecialiseerd in echografisch onderzoek van voet- en enkelklachten. Lisette de Graauw is als echografist en geregistreerd podoloog het aanspreekpunt van deze praktijk. Vanwege haar expertise op het gebied van echografie en de adviserende rol aan zowel patiënten als zorgverleners krijgt Lisette bezoek vanuit het hele land.

Maak kennis met Lisette

Bereikbaarheid

Podozorg IJsselstein is gevestigd op de Baden Powellweg 4 in IJsselstein. De praktijk is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar door ligging nabij uitvalswegen. Voor als u met de auto komt, dan kunt u gratis parkeren op de Baden Powellweg. De praktijk bevind zich slechts op 5 minuten van de A2. De praktijk is ook makkelijk met de fiets te bereiken over het kleine voetgangersbruggetje naar het gebouw van Body Business vanaf de Beneluxweg. Hier is een overdekte fietsenstalling.

Ondanks dat het gebouw zich bevindt aan de voorzijde aan de Beneluxweg (naast het politiebureau en brandweerkazerne), bevinden het huisnummer en de voordeur van het gebouw zich aan de Baden Powellweg.

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping boven de sportschool Body Business. Er is geen lift, maar er is een makkelijke trap die recht is met leuning. Bovenaan de trap is een ruime wachtkamer, hier kunt u plaats nemen tot u wordt opgehaald. U hoeft zich niet te melden.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.